INCALZIRE ELECTRICA ADAX VP 12

1.786

Vă gândiți să alegeți o metodă de încălzire mai eficientă și vă întrebați ce vă poate oferi tehnologia de încălzire electrică ADAX VP 12? Atunci în acest articol puteți găsi exact informațiile de care aveți nevoie!

Pentru început, după cum puteți observa deja din fotografiile de pe site-ul nostru, veți avea parte de un încălzitor estetic. Mai mult decât atât, tehnologia de încălzire electrică ADAX VP 12 vine sub forma unui convector electric silențios, întrucât acesta nu are elemente în mișcare. Randamentul unui astfel de calorifer electric este de aproape 100%.

Mai mult decât atât, metoda de încălzire electrică ADAX VP 12 nu are la bază un filament tradițional care se încălzește la temperaturi ridicate, risipind energie și emițând chiar radiații dăunătoare corpului uman. Orice calorifer electric din gama ADAX VP 12 este sigur și deosebit de eficient, datorită elementului special de încălzire care înlocuiește acest filament. Acest element special se încălzește la doar 120 °C ( cu aproximație). Această cifră este mult mai mică decât cea corespunzătoare unui filament clasic. De aceea, apelând la tehnologia de încălzire electrică ADAX VP 12 economisiți bani, fără a vă expune pe dumneavoastră sau pe cei dragi la orice radiații dăunătoare. Pe lângă acestea, suprafața convectorului nu se incalzește la mai mult de 60 °C !

Dar, tehnologia de încălzire electrică ADAX VP 12 vă oferă chiar mai mult decât siguranță și inovație. Folosind un convector din familia ADAX VP 12 veți putea face economii și mai însemnate! Aceasta se datorează termostatului electronic de precizie, programabil, care vă permite reglarea exactă a temperaturii pentru camera respectivă. De fapt, alegând puterea corespunzătoare, vă puteți asigura că încălzitorul va funcționa numai opt ore pe zi. Nu vă faceți însă griji! Acesta repornește oricând temperatura din încăpere scade sub cea setată.

Așadar , tehnologia de încălzire electrică ADAX VP 12 vă oferă încălzire sigură și eficientă, de înaltă calitate și chiar un design plăcut.