Platforma fidelizare clienti Fidelico

107

Platforma de fidelizare clienti trebuie sa fie capabila sa primeasca informatiile clientilor, fara a pierde datele lor. Acest lucru este important, deoarece in acest mod dumneavoastra veti putea urmari accesul clientilor la recompensele lor. Nici un client nu va fi multumit daca accesand contul sau va constata ca toate punctele sau reducerile lor nu mai sunt, sansele pentru o recenzie negativa fiind foarte mari.

Noi va oferim un pachet complet compus din : carduri personalizate, cititoare de carduri si aplicatie de gestionare a clientilor. Platforma de fidelizare se poate integra cu sistemul de vanzare existent si poate fi extinsa sau modificata conform cerintelor dumneavoastra. De asemenea, va vom asigura suport dupa instalare, pe toata durata folosirii serviciului.

Cum functioneaza platforma noastra de fidelizare clienti? Poti crea campanii personalizate pe email din editorul incorporat in aplicatie, foarte simplu. Criteriile de acordare a punctelor bonus sunt prestabilite de dumneavoastra, astfel incat sistemul va calcula automat punctele bonus dupa introducerea sumei cheltuite. Se inregistreaza fiecare operatiune, neputand fi stersa sau modificata, astfel veti avea o evidenta reala despre client, cand a efectuat operatiunea si cate puncte s-au acordat sau utilizat.

Puteti recompensa clientii care va recomanda prietenilor, marind astfel numarul clientilor. Se poate trimite si un mesaj SMS de bun venit cu aceasta ocazie.

De asemenea, aveti la dispozitie statistici legate de vanzari pe ore, zile, numar de tranzactii, avand astfel o viziune clara a evolutiei programului de fidelizare.

Fidelizare Clienti

Va oferim 3 pachete accesibile, dumneavoastra il veti alege pe cel care corespunde cerintelor dumneavoastra.

Programul START la valoarea de 150 ron/luna (fara TVA) care e accesibil online, asigura suport telefonic si online pe toata durata contractului, update-uri gratuite si ofera 20% reducere pentru contractele incheiate pe o perioada de un an.

Programul OPTIM in valoare de 200 de ron/luna (fara TVA) va ofera in plus optiunea de trimitere SMS si Newsletter catre clienti.

Programul PRO are in plus optiunea de integrare cu sistemul de vanzare.

Va asteptam pentru sfaturi si strategii care va vor ajuta la implementarea unui sistem de fidelizare de succes.