Magazine ortopedice

519

În zilele noastre, în mediul contemporan numărul varietății de magazine ortopedice crește în fiecare zi. De multe ori ne dorim să ne achiziționăm un anumit produs, pentru a ne înbunătății situația în confruntare cu diverse probleme de sănătate medicale. În numeroase cazuri nu știm încotro să ne orientăm pentru a reuși să luăm o decizie eficientă, care ne poată îmbunătății situația pe termen lung. Gama produselor care pot fi achiziționate din magazine ortopedice este în continuă creștere, în paralel cu trecerea timpului și progresarea științei.
În numeroase magazine ortopedice ne putem achiziționa multiple modele de produse -gama largă a produselor este foarte variată- : -halate; -stetoscoape; -orteze; -ciorapi medicinali compresivi; -proteză mamară externă; -diverse bastoane; -proteze; -halate medicale; -încălțăminte ortopedice; -scutece pentru adulți; -termometre; -tensiometre; -scaune cu vas de toaletă și multe alte produse se pot găsi în magazine ortopedice.


Dealungul anilor, de când fac parte de echipa Atomedical Vest, am putut observa și formula un gând despre produsele cele mai frecvent căutate, cum ar fi: -diferite modele din gama variată a ortezelor; -multe dispozitive de mers; -numeroase modele de încălțăminte ortopedice; – dispozitive pentru protezarea stomiicolor; -dispozitive pentru îngrijire la domiciliu; -diverse tipuri de ciorapi compresivi medicinali; -proteze; -dispozitive pentru incontinență urinară; – proteze de sân (proteze mamare externe)- și alte produse.

Unele magazine ortopedice în funcție de specializarea lor pot diferi prin faptul că sunt în relație, au contract de colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate. Datorită acestui lucru, dacă ne achiziționăm un produs medical din unul dintre magazinele ortopedice care colaborează cu Casa de Asigurări de Sănătate, CAS-ul ne va deconta ori în totalite, ori partial produsul. Atenție! Aparatura medicala, cum ar fi: – stetoscoape; – tensiometre; – glucometre; – pulsoximetre nu se vor deconta. Asemenea aparaturei medicale nici cioarapii compresivi medicinali și nici produsele pentru îngrijire la domiciliu, cum ar fi: – înălțător de toaletă; – saltea antiescară; – scutece pentru adulți nu se vor achita de către CAS. Dar în schimb Casa de Asigurări de Sănătate ne va deconta: -ghetele ortopedice, -protezele, -ortezele, -sacii de colostomie, -caeterele.
În magazinele Atomedical Vest veți putea beneficia de îndrumări, produse personalizate de fizionomia dumneavoastră și o gamă variată de produse care pot fi achiziționate din magazinul online.